Vrei un program flexibil, un venit motivant si o echipa care te sustine ?

Despre Videochat

In Romania, despre videochat, se stiu doua lucruri: ca este subiect tabu si ca genereaza cele mai mari venituri pe care le poate obtine o persoana fara experienta.
Dar ce este videochatul de fapt? Ce trebuie sa faca un model de videochat? Ce fel de persoane se gasesc intr-un studio de videochat?

Sunt intrebari, al caror raspuns il gasesti in randurile de mai jos.

Despre Videochat Iasi

Videochatul reprezinta un job ca oricare altul. De fapt acesta este secretul prin care faci bani din videochat: il tratezi cu aceeasi seriozitate ca pe orice alt job.
Diferenta dintre vidochat si alte job-uri, este ca faci bani distrandu-te.

Un model de videochat este o persoana de sex feminin care stie sau doreste sa invete sa isi puna in valoare abilitatile de comunicare si flirt cu persoane din diferite colturi ale lumii. Aceste persoane de sex masculin, sunt cunoscute sub numele de membri. Ei provin in general din USA, Marea Britanie, Canada.

Modelul joaca rolul de entertainer al camerei sale. Site-urile cu care lucram, dau posibilitatea modelului de a mentine atmosfera din camera sa in diferite moduri: printr-o conversatie isteata, printr-o atitudine senzuala, printr-un joc in care sa fie integrati cat mai multi membri, etc.
Astfel, un model care este foarte comunicativ, va dinamiza camera sa prin conversatii abile (pe teme de psihologie, socializare etc.), pe cand un model care este foarte inzestrat din punct de vedere fizic, va dinamiza camera prin senzualitatea pe care o provoaca.

Un model complex, va stii intotdeauna cum sa armonizeze cele doua laturi, incat sa aduca un numar cat mai mare de membri in camera sa de lucru.
Vei aprecia faptul ca in Live Studio vei gasi oameni obisnuiti, cu calitati neobisnuite. Neobisnuit de comunicativi, de dornici sa te ajute, oameni implicati, cu experienta si dorinta de a reusi.

Ce fel de modele ai sansa sa cunosti la Live Studio?

Modelele Live Studio sunt modele pentru care respectul de sine este la fel de important, precum respectul de colegi si de tot ce le inconjoara.
Modelele noastre sunt recrutate in primul rand pe baza calitatii umane. 98% dintre modelele nostre sunt studente. De-a lungul timpului am colaborat cu modele studente la FEA, Medicina, Psihologie etc. In ele o sa regasesti persoane cu ambitii, persoane care isi doresc mai mult de la viata.
Modelele sunt persoane care pe langa diploma obtinuta la sfarsitul facultatii, isi doresc sa aiba o suma consistenta de bani la finalul acesteia. De ce? Pentru ca au planuri de a-si deschide un cabinet, o proprie afacere, de a se intretine singure in facultate, de a-si ajuta familia, de a-si permite o vacanta in Hawai, de a fi puternic independente!
Live Studio colaboreaza exclusiv cu persoane de sex feminin. Pentru a respecta legalitatea job-ului nu acceptam cupluri.

Activitatea de videochat a aparut in Romania cu mai bine de 10 ani in urma. In tot acest timp, activitatea, a fost asociata cu tot felul de povesti fantasmagorice create in jurul ei. Existenta pe piata a unor studiouri care au degenerat activitatea de videochat, ilegalitatea in care s-au complacut unele studiouri si conditiile de apartament, au indreptatit presa ca de-a lungul timpului sa publice anumite articole.
Activitatea de videochat este legala, cu conditia ca administratorii studiourilor sa doreasca sa respecte legislatia fiscala in vigoare, sa nu colaboreze cu minori.

Despre Videochat Iasi

Legalitatea studioului in care te decizi sa lucrezi ca model, este un aspect important, care iti aduce garantia securitatii datelor tale si siguranta unui loc de munca legal.

Investitiile intr-un studio de videochat profesionist, depasesc zeci de mii de euro in aparatura, personal, decoruri.

Este foarte important ca decizia de a lucra intr-un studio sau altul, sa o iei abia dupa ce ai facut o vizita a studioului respectiv, incat sa vezi si sa discuti conditiile care ti se ofera.
Live Studio te invita nu doar la un tur virtual al studioului, ci mai ales la un tur live, care depaseste asteptarile.

NOI am decis sa investim in oameni - trainuiti international, in aparatura - de ultima generatie, in decoruri - schitate de designeri renumiti si mai ales in modelele noastre care beneficiaza de programe exclusiviste precum My Home, My Car, My Dream. Sunt programe in care susutinem financiar modelele ce isi doresc sa beneficieze de operatii estetice, de remodelare corporala, de interventii stomatologice, de propria masina sau propria casa!

 

Videochat-ul este cu adevarat o activitate din care se pot castiga foarte multi bani, insa doar daca lucrurile sunt facute cu un profesionalism desavarsit.

Contact

 0757.770.110 (Ana)

 0753.810.100 (Maria)

 livestudioiasi@yahoo.com

Videochat Iasi

Social Media

Facebook Videochat Iasi Twitter Videochat Iasi Youtube Videochat Iasi Skype Videochat Iasi