Vrei un program flexibil, un venit motivant si o echipa care te sustine ?

My Dream

My Dream este conceptul prin care investim in modelele cu atitudine, cu aspiratii, cu nevoi, cu ambitie si perseverenta.

Dincolo de aspectul fizic, modelele de succes au un alt atuu: dorinta de a se autodepasi, dorinta de a tinti cat mai sus.

Conceptul pleaca de la ideea ca un studio puternic are la baza modele puternice si implinite.

Pentru acele modele care doresc o transformare a vietii lor, am conceput urmatoarele variante de sustinere financiara:

1. My Look
Videochat Iasi

Se adreseaza modelelor care doresc sa faca o schimbare majora in ceea ce priveste look-ul lor. Live Studio te sustine financiar!

Operatii estetice. Acestea pot include implanturi de augmentare a bustului, cat si alte interventii minore precum rinoplastie. Live Studio iti achita toata interventia de augmentare a bustului, urmand ca tu sa returnezi banii intr-un an de zile.

Outfit-uri classy, make-up professional, abonament la sala de fitness, abonament hairstyling. Noi ne ocupam sa le achitam, tu te ocupi sa arati cat mai bine!

 

 

2. My Car
My Car Videochat

My Car Este programul prin care modelul numeste marca visata, iar noi ne ocupam de gasirea masinii potrivite, evaluare service.

Deja numaram zeci de modele care si-au achizitionat masina visurilor, cu sprijinul nostru.
Conditiile de achitizitionare sunt legate de background-ul modelului pe perioada colaborarii cu studioul.

3. My Home
My Car Videochat

Casa Mea este programul prin care modelul este sustinut sa devina proprietarul apartamentului visat.
Acesta este momentul mult asteptat, in care modelul simte ca s-a materializat cu adevarat perioada lucrata, iar studioul simte ca s-a ales cu un model “bine crescut”.

Sustinem financiar astfel de achizitii! Detaliile de achizitionare, sunt stans legate de background-ul modelului in perioada colaborarii cu studioul.

 

My Dream, se adreseaza dorintei din tine. Daca in tine arde o dorinta puternica de mai mult, mai bine, mai frumos, mai sus, mai mult ca perfect, atunci My Dream, ti se potriveste!

Contact

 0757.770.110 (Ana)

 0753.810.100 (Maria)

 livestudioiasi@yahoo.com

Videochat Iasi

Social Media

Facebook Videochat Iasi Twitter Videochat Iasi Youtube Videochat Iasi Skype Videochat Iasi