Vrei un program flexibil, un venit motivant si o echipa care te sustine ?

Avantaje Live Studio

Rolul unui studio de videochat este sa ajute si sa sustina modelul in materializarea propriilor vise, in obtinerea de castiguri cat mai mari. In ce consta suportul oferit de Live Studio?

1. Experienta

Acumularea experientei in orice domeniu duce la performanta, la rezultate din ce in ce mai bune, castiguri cat mai mari. Managementul Live Studio are o experienta de peste 6 ani in videochat. Un model care lucreaza intr-un studio beneficiaza de o echipa administrativa bine pregatita, de aparatura video si tehnica performanta, de un spatiu de lucru frumos decorat. Parerile despre videochat sunt diverse, insa este evident ca experienta ajuta la intelegerea si fructificarea maxima a acestui domeniu.

2. Legalitate
Avataje Videochat Iasi

Ca in orice alt domeniu, activitatea videochatului este reglementata de legi pe care Live Studio le respecta. Pentru ca totul sa fie 100% in regula, licente software trebuie sa existe pentru programele instalate pe calculatorul-punct de lucru iar taxele aferente pe venitul activitatii trebuie platite. In cazul studiourilor nu exista o reglementare speciala din partea legii si se aplica toate normele ce reguleaza orice alta societate comerciala indiferent de domeniu.

3. Colectiv

O zi normala din viata unei persoane, de obicei, se imparte astfel: 8 ore la locul de munca, 8 ore de somn si (mai putin de) 8 ore timp liber cu familia, prietenii, pentru hobby-uri (o mare parte din timpul o pierdem pe drumuri). De aceea este foarte important sa fii inconjurat la job de o echipa unita, optimista, increzatoare. La Live Studio vei descoperi o echipa formata din personal tanar, disponibila 24/7 pentru a-ti oferi orice informatie necesara sau sprijin. In cadrul studioului, relatiile dintre angajati sunt de ajutor, intelegere si armonie, atmosfera fiind una dintre principalele conditii pentru o activitate de success. Evident, locul de munca trebuie tratat cu respectul si seriozitatea necesare, pentru a avea rezultate exceptionale.

4. Training

Chiar daca esti un model cu experienta (ai mai lucrat de acasa sau intr-un alt studio) sau unul incepator vei beneficia de training. Intotdeauna dezvaluirea experientei cuiva intr-un domeniu te ajuta sa devii mai bun. Trainingul te va ajuta sa-ti descoperi identitatea ta model, iti va oferi trucuri ajutatoare in timpul conversatiilor, iti va da indicatii pentru utilizarea corecta a aparaturii tehnice si video, te va familiariza cu siteurile pe care vei lucra. Chiar si dupa terminarea perioadei de training fiecare model va beneficia zilnic de ajutorul echipei de suport.

5. Program de lucru flexibil
Videochat Iasi

Majoritatea joburilor au un program de lucru fix, neoferindu-ti posibilitatea de a te ocupa de hobby-urile tale, de facultate etc. La Live Studio iti faci singura programul de lucru. Pentru performante financiare este necesar sa ai 5 ture de cate 8 orepe saptamana. Daca vrei sa ajungi in top poti munci si mai mult, dar o faci cand vrei tu, daca vrei tu. Si poti oricand sa iti iei o saptamana de concediu, esti propriul tau sef!

Flexibilitatea provine din faptul ca:

- poti sa alegi cate ture doresti sa lucrezi intr-o sapatamana
- poti alege sa lucrezi in timpul saptamanii sau in week-end.
- poti sa optezi intre oricare dintre cele 3 tipuri de ture:

Tura1 - intre 06:00 - 14:00
Tura2 - intre 14:00 - 22:00
Tura3 - intre 22:00 - 06:00


Practic studioul este deschis 24/24 h, 7/7 zile.

6. Credite

Live Studio isi doreste ca fiecare model sa isi atinga propriile obiective, sa simta beneficiile alegerii ei. Daca iti doresti sa cumperi bunuri sau servicii scumpe si nu ai strans inca toti banii necesari, te vom ajuta acordandu-ti un credit fara nici o dobanda. Fie ca este vorba despre masina, casa, vacanta, chirurgie plastica sau orice altceva, Live Studio te va ajuta sa-ti indeplinesti visele.

6. Consiliere de imagine

Un model trebuie sa fie atent la tinuta vestimentara, la make-up si coafura, comportament, mimica, gesturi si limbaj. Inca de la prima sedinta foto, modelul va primi sfaturi si ajutorul necesar pentru a avea o imagine cat mai buna. Noi credem ca nu exista femei urate, ci doar femei care inca nu stiu cum sa-si arate frumusetea.

7. Confidentialitatea

Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele real al modelului in conexiune cu activitatea de videochat.
Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, ele nefiind vizibile sau accesibile. Puteti fi linistite ca nici un prieten sau cunostiinta din Romania nu va da peste voi accidental.

Contact

 0757.770.110 (Ana)

 0753.810.100 (Maria)

 livestudioiasi@yahoo.com

Videochat Iasi

Social Media

Facebook Videochat Iasi Twitter Videochat Iasi Youtube Videochat Iasi Skype Videochat Iasi